A Cukkini étterem csapata

Rólunk néhány szóban:

A Cukkini Étterem 2008. május 21.-én nyitotta meg kapuit Szegeden, az Etelka sor 1. szám alatt található Tisza Center Üzletközpont első emeletén. Ami az ételeinket illeti, nem könnyű meghatározni éttermünk fő irányát, ugyanis az étlapjainkat a világ minden tájáról származó kínálattal szoktuk színesíteni, legyen szó olaszos pastákról, magyaros pörköltekről, Berber kuszkuszos ételekről, vagy a nagy kedvenceinkről, a Közel-keleti fogásokról mint például a hummus.

Elkötelezettek vagyunk a minőség és a friss alapanyagok mellett. Nagyon büszkék vagyunk a beszállítóinkkal a kezdetek óta fennálló jó kapcsolatra és arra, hogy mindig a legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozhatunk.

Ha ebéd után elfogyasztanál egy kávét vagy capuccinót akkor is érdemes hozzánk betérni mert Szegeden egyedüliként forgalmazzuk a Caffe Diemme kávékülönlegességeit, de a méltán népszerű Dilmah teákat is megtalálod nálunk.

Ha kocsival jössz, jó ha tudod: a parkolásért nem kell fizetned. Mivel éttermünk az első emeleten van akár a kényelmes panorámás liftünket is használhatod mely garantálja természetesen az akadálymentes megközelítést is. Kövess minket Facebook és Instagram csatornáinkon a legfrissebb hírekért, információkért vagy csak azért, hogy tájékozódj aktuális ajánlatainkról.

Ismerje meg

CSAPATUNKAT

Laci

LACI

A FŐNÖK

Madarász László vagyok a Cukkini étterem és az étteremhez tartozó Center konferenciaterem vezetője. Az étterem irányítási feladatokon kívül a húsok feldolgozását, illetve a házi hummusunk elkészítését szoktam végezni. Aki ismer magánemberként az tudja, hogy a fotózás a szenvedélyem, így az étterem facebook és instagram fiókjához is én készítem az ételfotókat.

PETI

SZAKÁCS

2020. nyara óta vagyok tagja a csapatnak és hozzám az első pillanattól kezdve közel állt a szemlélet ahogyan az étterem működik és az ételeket készítjük. A levesek, a sültek és a street food áll a szívemhez közel de ha házi hamburgerbucit kell készíteni, akkor ide vele!

 

 

 

ÁDÁM

SZAKÁCS

2023. év végén csatlakoztam a srácokhoz és elkötelezett híve vagyok a Magyar konyhának. Az utóbbi években megfordultam számos országban és nagy örömömre szolgál, hogy itt az étteremben el is tudjuk készíteni a különböző nemzetek ételeit.

 

 

 

Márk

MÁRK

A JOLLY JOKER

2019. év vége óta vagyok tagja a csapatnak és ezek az évek alatt nagyon sok mindent tanultam meg, ideértve az izraeli pita, salsa elkészítését. A feladataim közé tartozik a panírozás, desszert és frissensültek készítése

Pisti kókusz golyót készít

PITYUKA

PULTOS-FELSZOLGÁLÓ

2018. januárjában kezdtem az étteremben dolgozni úgy, hogy még nem volt konyhai tapasztalatom de tele voltam kíváncsisággal és mindenképp meg akartam mutatni, hogy képes vagyok tanulni és számíthat rám a csapat mindenben.

 

 

zétike

ZÉTIKE

FASÍRTTESZTELŐ

Zéti vagyok az étterem hivatalos minőségellenőre ha a kedvencemről, a fasírtról van szó. Minden nap amikor érkezünk kikérek két darab minta fasírtot elemzésre. (Ha faterom engedi többet is…)

 

 

Galéria

Életképek

A Cukkini étterem csapata
A Cukkini étterem csapata
A Cukkini étterem csapata
A Cukkini étterem csapata

Szeged, Etelka sor 1. I. emelet
(Tisza Center)

Hétfőtől-Péntekig: 07.00 – 15:00

Telefon:

+36-30-682-75-27

Cukkini-Food Kft. © 2022
Minden jog fenntartva.
Adatkezelési tájékoztató | Impresszum

A honlapot készítette: Pataki Gergely +36303402911